sjuk:(

Hej! Idag är jag sjuk. Va sjuk igår med men då hade jag inte ork att blogga. Det är väl ok att va sjuk förutom att man inte mår bra, jag missar slöjden, jag missar tjejgruppen(där pysslar vi typ), jag måste va shemma helv(jag säger så men de betyder hemma själv) och jag har tråkigt.
Jag har feber så jag mår inte så bra. Ca. 38-38.5 i munnen! Har man över 37 i munnen har man feber!
Ja,ja sjuka kan väl alla vara, men det jobbiga är att jag har haft en liten sjukperiod och blivit sjuk hur som hälst:(

//Julia

Hur många gånger har jag skrivit sjuk???

ett lite snabbt hej! ♥

HEJ!!! Just nu är jag med en vän. :) Idag så har jag varit på hindersmessan i Örebro. Det var jätte kul och jag köpte ett gosidjur, sockervadd, örhängen och brända mandlar.
Skriver kanske mer sen ska ner och äta...

//julia♥

man tar väl vad man haver?...

Nu sitter jag här och kollar lite på darton. Ska strax gå och lägga mig. Nu mår jag faktisgt (stava?) ganska bra men jag har ont i huvudet och inglit (stava?) pappa så är jag ganska varm så har kanske feber:(

Imorgon börjar baletten igen. Jag lägntar dit. Hoppas det blir kul, fast det är det ju alltid ;)

Ska strax gå och lägga mig fast det vill jag inte för de senaste dagarna har jag bara drömt mardrömmar. :´(

Hela dan har jag haft ont i nacken och i min högra axel. Inte kul!!! :(

Oj.. Inlägget handlade vist om många grejor. Fast som ordspråket säger, man tar väl de man haver? ;)

// JUlia♥

sjuk :(

Hej! Nu sitter jag vid darton och mår inte så bra, fick gå hem från skolan idag. :(  Har varit ute på se.howrse.com. Ska strax gå ut på moviestarplanet.se. Har kanske feber, känner mig lite varm. Mår lite illa men mycket bättre en förut. :) 

Idag så fyller min bror Nils 15 år. Så GRATTIS NILS!!! 

Hejdå!!!  

bilder

Här är lite gammla bilder som får komma upp igen: ( ska försöka få upp nya bilder nån dag när jag har tid)


oj....

Hej!!! Nu sitter jag och äter frukost. Fast jag borde sova, men jag hade en mardröm så jag kan inte. :( Idag har vi idrott... oj jag måste nog ändra min design för jag är ju 11 nu, fyllde den 19 jan. :D :p Hejdå!!! :D

skolan

Hej! Ska strax gå till skolan. Hoppas det går bra och inte blir för jobbigt eller tråkigt. Idag har jag slöjd, det är kul. Fast jag gillar inte så mycket min slöjd-lärare. För hon pratar så länge och är ganska arg. Hejdå!!!

?

Hej! Gjorde just klart läxan :) På ridningen så var det väl sådär. Ja, jag har ju ridigt på skojigare' sätt om du förstår vad jag menar. Är trött så ska nog strax gå och sova. ;o Ja, ja imorgon är det en ny dag med nya framsteg ( hoppas jag :p) och vi får se vad som händer då. Hejdå!!!

bra vikarie eller? ...

Hej! Vi har en vikarie i skolan för min matte / svenska lärare är sjuk. :( Idag var vikarien jätte bra'. Fört på matten så glömde han mig i mediateket sen när vi skulle skriva skoldagbok så är det ju ett MÅSTE att man skriver om skoldagen. Men han säger att vi ska skriva om vad vi gort i helgen. Så det var väl bara att göra. :p Lite konstiga vikarier eller? Hejdå!!!

ridning

Hej! Kom just hem från kören. Ska strax' iväg och rida på ridskolan. Då kommer jag rida på Vattar för det lovade Ida ( min ridfröken) mig förra veckan. Vattar är min favo häst på ridskolan för han är coll, stor, snabb, pigg, söt, hög, känslig och han har värkligen det där lilla extra. ( fast han kan soklart inte slå Laban :D) Jag hoppas att det kommer att gå bra :D Hejdå!!!

laddaren

Hej! Andledningen till att jag inte har bloggat är för att laddaren till surfplattan har varit borta. Men nu är den hittad så nu ska jag blogga som vanligt igen. :)

Hemma hos Tove!

Jag har glömt min surfplatta hos farmor och farfar så jag har inte kunnat blogga!

Idag så har vi varit hos Tove och krossat pepparkakshus, slängt ut julen o massa annat roligt. Jag o Tove flummar massor, eller mest jag. Nu ska jag gå hem med pappa, sry, inte mer bloggning idag. Pappa ska försöka hämta surfplattan imorgon, så vi får se om jag kan blogga då. Hejdå!

//din Julia ♥


farmor och farfar

Hej! Nu är jag hor farmor och farfar. Jag spelar moviestarplanet.se. Men arnas gör jag inge särlsilt. ( stava? ) Strax kommer Thea och Stina ( mina kusiner ) hit. Vi är här för att dom andra ska stycka kött. Men jag ska passa Thea och Stina. :) 

Hejdå!!!


super duktiga Laban!!!

Hej!!! Igår så red jag på Laban, han var JÄTTE duktig. Vi red ut i skogen, och det gick jätte bra förutom att det har ju varit en JÄTTE STORM som har tagit ner väldigt många träd, och det var ju lite jobbigt eftersom då är det ju svårt att komma fram. Men arnas gick det jätta bra:) Laban var as duktig! Han var också väldigt pigg så fort det kan man värkligen säga att det gick. Ja, ja nu blir det nog inte ridning på ett tag ( förutom imorgon när ridskolan börjar igen ) 

Hejdå!!! 

( gamla bilder ) : 

 
 
 
 

sträss!!!

Hej, Alexander och hans familj ska ju strax komma sådet är ju som vanligt, sträss, sträss, sträss! Ååå vad kul!!" Jag kom just hem från mormor ( nja familjen kom ju hem samtidigt men en då) och redan i bilen börjar det att tjafsas ( stava?) När vi kommer hem så är det tjat om allt!!! T.ex det är inge godis framme, alla ljusen ska tändas, mammas tofflor ska hämmtas, och mycket mer. Allvarligt!, allt behöver inte vara pörfeckt ( stava?) för att det ska komma lite folk!!! Hejdå! Ps. ( stava?) Betyder att jag är osäker på hur man stavar ordet innan.

i köket

Hej! Nu sitter jag i köket och väntar på att frukosten ska bli klar. Sen kl.10 ska jag rida på Laban, det ska bli kul. Jag hoppas att det kommer att gå bra. :) När jag har ridigt klart ska jag åka till mormor och morfar. Jag ska vara där för att resten av familjen ska åka på hjalmar. När jag kommer till dom så ska jag fortsätta på mina benvärmare. :) Sen ikväll kommer Alexander och hans familj hit. Jag vet inte varför men det ska de. Hejdå!!!

Fixat lite grann!

Nu har Tove fixat två knappar åt mig. Eller, en knapp och en infobild!

//Julia

Följ min blogg med bloglovin'!

Följ min blogg med Bloglovin!

Japp, som ni ser, nu har jag bloglovin' och följ gärna bloggen där :D

//Julia


Ridit Laban ända hem!

Hejsan! Idag har jag ridit på Laban. Jag och Tove red hem från stället där Tove tränade. Det ligger inte så långt bort från där hon bor. Det gick jätte bra, Laban var pigg och vi hade roligt, på våran väg hem!

Jag hade lovat er lite bilder från tävlingen och här kommer några, som Toves mamma tagit tror jag!

Kram eran Julia!

Bilderna är lite mörka o dåliga, men Tove hann och orkade inte redigera dom :)
//Julia

raketlaban

Hej! Igår så red jag på Laban. Då red vi ut. Vi red upp för en bake, vi galoperade upp. Laban va snabb som en raket. Men jag satt bara där och skrattade i farten!!! DET VAR AS KUL!!! Hejdå! :)

Hej!

Hej, jag är ledsen att jag inte har varit inne på länge men jag har haft fullt upp. ( kan man säga i alla fall )

Igår så var jag och pappa ensamma hemma för Nils och Björn är i Stokholm och mamma jobbade. Så jag spelade sims och pappa vet jag inte vad han gjorde.

Kl.3.00 (ca) så åkte pappa och jag bort till några. ( dom hade bjudit oss på midagg ) Där satt pappa bara och pratade, men jag var med deras barn. Vi spelade "snabb och smart" och "fia med knuff" Fast ienkligen så var det "fia med  puss" men vi spelade som vanligt altså med knuff. 

Idag ska jag rida på Laban. Jag hoppas att det går bra:)

Hejdå!!!


GOTT NYTT ÅR!!!

Gott nytt år allesammans!!!

Jag kom just in från fyfärkeriern. Det var helt fantasktigst fint, och underbart. Vi hade lite fyvärkerier i år för att det var pappa som köpte i år. ( ja pappor är ju som dom är :s ) 

Nu är jag i alla fall med Tove som är här med sin familj. Förut spelade vi "sims 3" Men nu sitter vi båda ute på internet, Tove på surfplattan och jag vid darton. 

Nu är det änkligen år 2012! Men det har hänt nåt förskräkligt jag har inte ätit på hela året!!!! :D

Hejdå!!!


RSS 2.0