fotat

Hej! Jag kom just hem från fotograferingen, jag har ju varit i vesterås och varit fotomodell för en dag. Det var jätte kul och häftigt. Vi var på 19:de våningen, där fick vi först checka in oss på darton, sen fick vi vänta tills en tjej kom och hämtade oss. Hon sminkade oss snyggt, nogrant, coolt och häftigt. Sen gick vi till en annan loge och där fixade hon håret på oss. På mig gorde hon jätte coola skruvar i håret och på Emma ( min kusin ) fixade hon en tuff frisyr. 
Här är några bilder från idag: 





Nu är jag hos mormor. Jag ska sova här tills imorgon då ska vi åk till Blomsterhult. Där ska morfar massera och jag ska träffa en komis.

Hejdå!!!

johanna och linnea

Hej! Nu är jag hos mina vänner johanna och linnea. Jag har varit här sen i mårse. Sen ska jag hem och då så ska jag åka till mina kusiner och min moster. ( min föredetta moster för hon har skilt sig med min morbror ( fast för mig kommer hon ju alltid vara min moster) hon heter Jenny)
 
Där ska jag sova övetr tills på torstag.

 På torsdag ska jag och min kusin Emma bli fottomodeller" för en dag eller nåt sånt jag förstod inte rigtigt.

När vi har varit där ska jag med mormor hem och sova där till på fredag. På fredag ska vi åka till en kompis. Hon bor JÄTTE långt bort.

Hejdå!!!

GOD MAT!!!

Hej! Nu är jag hos farmor och farfar. Min familj och endel av släkten var här förut. Thea och Stina ( mina kusiner) var här och fick sina julklappar idag, de skulle ha fott det igår men då vart pappa "sjuk" så de kunde inte komma. Vi har ätit JÄTTE god mat precis som vanligt när man är här. ( Farmor lagar VÄRDENS GODASTE mat ) Jag ska i alla fall sova över här tills imorgon, imorgon bitti ska mormor hämta mig och då ska jag åka hem till dom. Där ska jag göra på mina benvärmare. ( Jag gör benvärmare på nån rund grej, dom är lila)

Skulle gärna vilja visa några bildet från idag men det går ej kanske en annan gång. :(    :P    :)

hejdå!!!


GOD JUL!!!

Hej!!! Febern har jätt upp och det är jätte skönt men jag har fortfarande ont i magen och lite i huvudet så jag mår väl ( :l ) sådär. Merry Christmas, Felic navi da, God jul allesammans!!! Tänk IDAG är det julafton. På matbordet ( jag har förstos varit nere och kollat) så står det en choklad tomte var till oss barn och lotter. Vet du att jag vann faktisgt på en lott ( jag har bara skrapat en men endå) kan du gissa vad jag vann? (Svar längst ner) Jag längtar tills kl.11 för då ska släkren komma hit ( på pappas sida) och så längtar jag tills ikväll för då ska vi åka till min gammel farmor. (Det gör vi varje år. Då kommer hela släkten från mammas sida dit. Det är många.) Hejdå! Svar: jag vann 25 kr.

Dan före doppar dan

Hej! nu mår jag faktigst ganska bra om man bortsätter lite feber, ont i magen, huvudvärk, att man svättas och är trött. 

Jag fattar inte att imorgon är det JULAFTON!!!! Så idag är det dan före doppar dan. Prova säga "dan före doppar dan" det är faktigst ganska kul :D

Jag tog nyss feber på mig och den har änkligen lagt sig. :) Siken tur för då kanske jag är frisk imorgon i alla fall :D

Det här har jag gort idag: ( fast inte i ordningen som det står )
1. Pynta julgranen
2. Städa rummet
3. Vilat
4. Varit ute på darton
5. Målat
6. Vilat
7. Spelat på surfplattan
8. Vilat
9. Slagit in paket
10. Haft tråkigt
11. Vilat

HEJDÅ!!!


tråkigt

Hej. Jag ligger ju i sängen och är sjuk. Men jag har jätte tråkigt! Vet du något som man kan göra när man är i sängen och har feber, ont i magen, huvudet, halsen och mår illa? Om de vet något man kan göra då så får du GÄRNA skriva en kommentar och skriva det till mig. :l Snälla om du vet nåt vad som hälst så skriv det jag har SÅÅÅÅÅ TRÅKIGT!!!!!!! Hejdå!

lite bättre :s

Hej. Nu mår jag lite bättre, jag tror att jag har lite feber fortfarande. Igår så blev jag lite bättre efter jag hade spytt upp hela mcdonaldsmenyn (en +meny) och chokladglassen. Nu fryser jag och har ont i huvudet och magen. Men det tråkigaste är att idag är det dan före julafton och jag ligger sjuk i sängen :( Hejdå. Ps. Jag saknar dig Laban!!!

sjuk

Hej. Nu ligger jag i sängen och mår INTE så bra. Jag har ont i huvudet, magen, halsen, nacken och så fryser jag fast jag har på mig en tröja, kofta, morgonrock, thigts och ett tjockt täcke. Jag har varit på marieberg hela dagen och så har jag julstökat. Jag som skulle rida på Laban sista gången innan jul. :( Tror du att jag är sjuk??? Hejdå.

ridigt

Hej! Jag kom just ut ur duchen, för jag har ridigt med Laban. Men det tar vi sen, för innan ridningen så tog jag och 4 andra tjejer ledigt en timma från skolan. För vi 5 tjejerna är Blåsippekören. Vi åker runt lite vart som hälst och sjunger. (Om vi får erbjudanden såklart) Idag så sjöng vi på en julfest. Vi fick en varsin JÄTTE toffifee som tack. När jag kom hem så red jag på Laban, det gick JÄTTE bra. Laban lyssnade på allt jag gorde och jag lärde mig ett mycket bättre sätt att holla tygen i. Solwig ( Toves mamma) var typ våran ridfröken idag. Det var kul att det gick så bra med mig och Laban och att vi gorde roliga saker på dagens ridpass. Nu är jag chemma helv ( jag säger så men jag menar hemma själv) med Björn. ( min bror) Hejdå!!!

:)

Hej! Inatt har ju Fanny sovit hos mig. Vi har haft jätte kul, igår skrattade vi nästan på oss." Fanny sover fortfarande och det borde jag också göra. Nu precis vaknade Fanny. A, ja dan är ju i alla fall inte slut än för strax ska vi ju gå till skolan. :) Hejdå!!!

hurra!

Hej! Nu är jag jätte glad för idag ska Fanny sova över hos mig till imorgon. Det ska bli jätte kul!!!! Hoppas att vi inte blir osams, fast det tror jag inte för vi har ALDRIG bråkat eller varit arga på varann. Hejdå!

igår

Hej! Igår tävlade ju jag med Laban för första gången, det gick jätte bra han rev bara 2 hinder av 7 så jag är jätte stolt för på de senaste träningarna har han ju knapt fått galopp, vägrat framför hindet, vägrat framför BOMMAR ja herre gud. Efter tävlingn så åkte vi ju till tove. Tove och jag pysslade små söta tomtar, först blev jag as arg för att det gick helt åt skogen, men sen blev det bra. Vi åt gröt som vanligt fast i år fick jag ingen mjölk, för jag är ju laktos och vi glömde min mjölk hemma. Sen kolla vi på film "päron till farsa firar jul " den kolla vi på varje år. Hejdå! Ps. Tove och jag flummade as mycket!!!! T.ex. vi råka ta sönde en vas, vi skrattade ihjäl oss och mycket, mycket mer.

fest

Hej ikväll efter tävlingen ska vi åka hem till Tove. För varje år åker vi dit och äter gröt och kollar på en film. ( samma film varje år) (det är en tradiskion) Jag hoppas att det kommer att bli lika bra som alla andra år! HEJDÅ!!!

tävla

Hej!!! Idag ska jag tävla med Laban! Det ska bli jätte kul, extra roligt blir det för det är första gången jag tävlar med Laban. Jag ska vara med och tävla på en julklappshoppning. Då ska man klä ut sig, Laban ska vara krans och jag ska vara tomteflicka. Vi ska hoppa 30 cm. Jag hoppas att det kommer att gå bra. Tove och Myranda ska ochså vara med och tävla. Tove ska vara polkagris och Myranda pepparkaka. Hejdå!!!

ej glömt

Hej, jag har varit inne på bloggen men det har tyvär inte gåt att skriva inlägg.:( Så jag har ej glömt bort bloggen. Men nu kommer jag att blogga igen som vanliigt! Hejdå!!!

lucia

Hej! Nu ska jag strax iväg och va lucia. Hoppas att många kommer och tittar. Det ska bli kul, pirrigt, glatt och ROLIGT! Nu känner jag mig väldigt laban sugen så han får komma på en bild här.

klart :)

Hej! Nu har vi änkligen mublerat om i mitt rum det blev jätte bra. Fast vi ska bara flytta skrivbordet. Nu städar jag i alla fall mitt rum för det blir ju ganska stökigt när man flyttar stora möbler. Strax är det klart! :) Sen ska ju jag vara lucia i kyrkan, och efter detvså ska mormor och morfar komma hit. Mormor har sagt att det ska bli kul och spännande att få se mitt rum. Nu måste jag städa klart. Hejdå!

tove

Hej! Igår var jag och min familj hos tove för hennes bror fyllde 20 år. Av oss fick han typ 5-6 paket. Tove och jah hollde på att dö av skratt i hennes rum, ja vi typ FLUMMADE! O gud vad vi skratta! Det här hände: Jag: TOVE! tove: ja? Jag: jag trode det var en råtta! FLUMM, FLUMM! Jag: tove Tove: :o Jag: men tove! Tove: : o jag: men kom nu då tove:( :o Tove: ASG!!!!!! FLUMM, FLUMM! Vi råkade även filma allt på darton som tove ska lägga ut på sin blogg. Mysweetdarling.blogg.se Och så lysnade vi på en låt som var typ la,la,la,la,ladi,la,la! ASG!!!!!

mublera

Hej! Nu ligger jag i sängen och typ halvsover. Ungifär kl.8.00 ska vi mublera om. Det ska bli jätte kul! Idag ska jag va lucia i kyrkan. Jag ska ha levande ljus i håret och jag ska kanske ha ett ljus i handen Hela luciatåget ska ha levande ljus utom en liten tjej som heter Julia, hon ska ha ett elektrist ljus. Det tycker jag är bra för hon kan inte stå still, (inte ens när vi upträder) och att hon går bakom mig, så då hade jag nog inte haft nåt hår kvar. Hejdå!

städar

Hej! Nu städar jag mitt rum jätte ordenkligt för imorgonbitti ska vi mublera om. :) Ja det går ganska bra fast ibland glömmer man ju bort sig och gör något annat men det går ganska bra endå. Det jobbigaste är att jag måste ta bort jätte många gamla leksaker som jag ej använder (fast det är ju rätt bra endå) Och att jag måste packa alla mina godsidjur (vilket är typ ca 100 st.) I en påse så att de inte är ivägen när vi flyttar grejor. Hejdå!

kan ej sova :(

Hej! Nu borde jag ju sova eftersom kl. Är 5.50 men jag har försökt fast det går ej. I vilket fall så bad jag ju er att holla tummarna för mig igår, det funkade tyvär inte. Men om du holde tummarna för mig så var det en snäll tanke i alla fall. Igår sa ju jag att jag skulle mublera om mitt rum, men så blev det inte. För efter skolan åkte vi till min farmor med min kusin Stina (hon är 2 år) och min kusin Thea (hon är 4 år) och baka pepparkakor. Men jag tror att vi ska mublera om mitt rum idag. Hejdå!!!

gäsp!

Hej! Nu ligger jag i sängen och vill sova fast endå inte. Så jag väljer att sitta vid surfplattan. Jag är i alla fall trött och deppig. Deppigheten är för en hemlig grej som jag ej säger, men def skulle kunna hjälpa lite om du holler tummarna för mig. Idag när jag kommer hem från skolan måste jag städa mitt rum, (det är inte så jätte stökit) för idag eller i helgen ska vi mublera om. Jag kommer att få en överslaf, (och underslafen förstås) min bror Björn ska få min beddsoffa, och så ska jag fixa skrivbordet och sånt såklart. Ja det var det men nu måste jag gå kanske skriver ett inlägg sen. Hejdå!

vila

Hej! nu ligger jag i sängen brevid min surfplatta. Strax ska jag gå upp och börja fixa mig infor skolan. Idag efter skolan ska jag troligen rida med Tove. Pappa tjataj som vanligt att jag ska gå upp men vem orkar det kl.6.30 Ja, ja strax måste jag nog gå upp endå. Hejdå!

RSS 2.0